1239986757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239986787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tein ääsiäiseksi kahvipöytään tällaista suklaamoussekuorrutteista kakkua. Välissä on samaa suklaamoussea kuin päälläkin ja pilkottuja säilykemandariineja ja banaania. Sopivat hyvin yhteen ja oli ihanan raikkaan makuista :D Enkä halunnut tehdä moussesta liian makeaa kun sitä tuli väliin sekä päälle ihan mukavasti.

Päällä oleviin pursotuksiin en kylläkään ole tyytyväinen. Pursotukset meni eri kohtiin ja joistain pursotetuista ruusukkeista tuli epämääräisen näköisiä. Syyt: Vieraat saapuivat juuri kun olin pursottamassa kakkua, ja joku epämääräinen suklaamöykky tukki pursottimen koko reijän eikä sitä millään saanut pois...Että sillä lailla :D

Pohja on 8 munan pohja. Ja suklaamoussen ohjeen kehitin päässäni.

Suklaamousse

5dl kermaa

1 levy taloussuklaata

4 liivatelehteä

oman maun mukaan sokeria

 

Laita liivatelehdet likoamaan ainakin 5 minuutiksi kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa ja anna hieman jäähtyä. Lisää suklaa kermaan. Sulata liivatteet mikrossa tai kattilassa kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana hyvin vatkaten kerman joukkoon.