1244044889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244044869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minttusuklaakakku:

Difestive-keksejä

sulaa rasvaa

 

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

2 prk rahkaa

1 levy panda tummaa suklaata

3 liivatetta (voisi laittaa enemmänkin..)

1 pss mariannerouhetta

sokeria maun mukaan

minttuaromia maun mukaan (mulla lorahti vähän liikaa)

 

-Murskaa keksit ja sekoita sulatettu rasva joukkoon. Levitä pohjalle.

-Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen

-Pehmitä tuorejuustoa vähän sekoittamalla ja lisää rahkan sekaan, sekoita joukkoon aromi, mariannerouhe ja sulatettu suklaa (jäähdytettynä)

-Sulata liivatteet mikrossa ja lisää vatkaten muun massan joukkoon. Kaada keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.

 

Kerma olisi ollut hyvää tähän vatkata massan joukkoon, mutta kun ei ollut sitä käsivatkainta....enkä ala sitä käsivoimin vatkaamaan. Tämä oli aikas tuhtia tavaraa joten pieni pala riittää. Kakusta tuli myös aika ohut kun tein sen leveään irtopohjavuokaan. Muuten maku oli ihan ok.

 

Tämä ohje on muuten sitten ihan mututuntumalla tehty ja ohjeen keksin kaupassa kun olin ostamassa aineksia :D