Meillä syötiin jouluaattona kahvipöydässä tällaista suklaista hyydykekakkua. Käytin suklaana Maraboun talvisen makuista Vinter-suklaata. Laitoin tähän kakkuun suklaata jopa kaksi levyä, yhteensä siis 400g, mutta mielesäni tuli aika sopivan suklaista. Sokeria en lisännyt juuri ollenkaan kun suklaa on itsessäänkin jo niin makeaa. Ohje on omasta päästä. Pohjana tavallinen kääretorttupohja :)

Maku oli mielestäni kyllä aika hyvä, ja tuli hieman raikkaampi kun käytin täytteessä appelsiinituorejuustoa, ja pohjan kostutin appelsiinimehulla.

En hirveästi alkanut koristelemaan koska aikaa oli tasan 5 min. joten heittelin vain hopeakuulia ja aijemmin tekemäni joulutähden kakun päälle. Tuli mielestäni kyllä tosi hyvä koristelu näinkin :) Ja kun matkasimme kakun kanssa mummolaan niin en viitsinyt helposti hajoavia suklaajuttuja laittaa kakkuun.