Päätin viikonlopulla kokeilla että miten itseltäni sujuu konvehtien teko :) Ruususuklaamuotin tilasin Bake and party-liikkeestä, toinen silikoninen konvehtimuottisin on Kuopiosta ostettu Taitaja-reissulla :D Ensimmäistä kertaa myös temperoin suklaan kotioloissa, koulussa olen pari kertaa aikaisemmin temperoinut. Aika kätevästi se kävi kotonakin, lämpömittarinkin olin jo aikaisemmin hankkinut joka on aika must temperoinnissa. Missään välissä temperointi en levittänyt suklaata pöydällä raapan tai minkään muun kanssa vaan jäähdyttelin suklaata lautasella kylmässä vesihauteessa. Hyvin onnistuu näinkin! :)

Silikonisella konvehtimuotillani tehdyt konvehdit, sisällä mariannerouseesta, kevytmaidosta ja tummasta suklaasta tehdty täyte (käytin kevytmaitoa koska ei ollut kermaa ja olin liian laiska lähtemään ostamaan sitä.. :) tosi hyvin toimi näinkin)

Samaa mariannetäytettä sisltäviä konvehteja, tehtynä muovisella ruususuklaamuotillani. Huomatkaa ihana kiilto konvehtien pinnassa! :) taisi se temperoiminen sittenkin onnistua... :D irtosivat muuten tosi hyvin muotista.

Muutamaan konvehtiin sekoitin tummaa suklaata ja cappucchino-pikakahvijauhetta, voi että oli ihania ! <3 Niitä teen kyllä lisää :D Ja muutamaan sekoitin myös kookoshiutaleita, ne olivat myös hyviä :)