Joo tämä tauko hieman venyi... :D Mutta ei sille voi mitään kun entinen kannettava pimahti siihen kuntoon ettei sitä voitu enää korjata joten en voinut päivittää. Joten ostin itselleni oman miniläppärin jolla nyt sitten päivittelen :) ostin tämän kyllä jo muutama viikko sitten mutta koulussa on ollut nyt aika kiirettä. Mutta tästä tämä taas lähtee :)

Tässä pari viikkoa sitten oli Keminmaassa taas jokavuotiset ruokamessut johon mentiin kilpailemaan satun (Saatun leivontablogista) kanssa perinteiseen kakkukilpailuun :) Olimme siellä myös viimevuonna, jolloin teinne paikan päällä myös leivoksia myyntiin.

Kipailukakun oli tarkoitus olla alunperin lime-valkosuklaahyydykekakku, mutta about 6 päivää ennen kilpailua vaihdoimme kakun toiseen.. :D Nimittäin suklaa-mokkahyydykekakkuun.

Tässä joitain kuvia kakusta :) Tämä on se lopullinen versio jolla kilpailimme. Tosin emme laittaneet kookoshiutaleita silloin reunaan.

Tämä on ensimmäinen koristeluversio. Ei onnistunut ihan toivotulla tavalla.. :)

Tässä taas kakku leikattu leivoksissi koulumme myymälään. Näistä tuli mielestäni nättejä :D Tyylikkäitä ja yksinkertaisia ! Koristelut omaa käsialaa.