2172995.jpg

Tein jouluksi tällaista hyydykekakkua, ja koska perheessämme pidetään tyrnistä ja sitä nyt on pakasteessa jonkun verran niin hyydykekakusta tuli sitten tyrnin makuinen. Tämä oli ensimmäinen koskaan tekemäni hyydykekakku ja se onnistui ihan hyvin :3 Tämä on myös helppotekoinen ;)

Pohja:

½ pakettia Digestive keksejä

n. 50g voita

Täyte:

1 prk Flora Vanillaa (voi laittaa myös vispikermaa)

2 prk maitorahkaa

1 prk Viola maustamatonta tuorejuustoa

5 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vanilla ja lisää joukkoon maitorahka sekä tuorejuusto. Keitä pieni tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. kaada ohuena nauhana sekaan. Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Kiille:

4 dl tyrnimarjamehua

n. 6 liivatelehteä

Keitä tilkka tyrnimarjamehua ja sulata liivatteet siihen. Kaada loputkin mehut sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada hieman jäähtyneenä hyydykekakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.