Mietin kauan aikaa että minkälaisen kakun teen ystävänpiväksi, ja lopulta pääsyin tällaiseen sydämen muotoiseen, aika yksinkertaiseen kakkuun.

Pohjina on kaksi kaakaokääretorttupohjasta leikattua pohjaa sydämen muotoon, kostutuksena verigreippilimsaa, täytteenä vadelma-rahkatäyte mariannerouheella höystettynä. Kosteuseristeenä päällä sokerikreemi, ja päällä marsipaanin ja sokerimassan sekoitus. Värjäsin päällysmassan pinkillä pastavärilläni vaaleanpunaiseksi ja jätin sen hieman marmoroiduksi(mikä ei kyllä näy kovinkaan..). Sitten tein sokerimassasta valkoisen sydänlaatan, siihen pinkkejä sydämiä ja vihertävät lehdet. Reunalla valkoisia sokerihelmiä.

Itse olen tosi tyytyväinen kakun ylkonäköön, tuli juuri sellainen kuin halusinkin :) Maku oli myös loistava, yksi parhaimpia mitä olen kokeillut! Mutta se jäi harmittamaan että kääretorttupohjan päälle ei nähtävästi kannate laittaa sokerikreemiä, koska se oli tosi hankalaa laittaa. Pohjan pinta hieman repeili ja oli hieman liian pehmeää että siihen olisi saanut nätin ohuen kerroksen sokerikreemiä. Jotta pinnasta tulisi hyvä, piti minun laittaa hieman enemmän kreemi ja mielestäni sitä tuli liikaa maun puolesta, sillä se maistui liian makealta kun oli vielä sokerimassa-marsipaanikin päällä. Mutta muuten tosi onnistunut kakku :)