Minä, siskoni ja veljeni täytettiin tässä eilen maaginen 18 vuotta ja tottahan toki sitä piti juhlia ;) Sain itse tehdä kaikki kolme kakkua ja suunnittelin ne itse yhdessä sisarusteni kanssa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat koska synttärit olivat lauantaina ja tulin perjantaina iltapäivällä vasta kotiin....Mitäs siinä kun kakkuja vääntämään :) Työn nopeuttamiseksi piti kuitenkin tehdä kompromisseja ja osia suunnitelmia piti kakuissa muuttaa.

Tein kakkupohjat pakastimeet jo viimeviikolla, kaikki 4 munan pohjia. On se muuten mukava kun sähköt menee poikki kun pohja on uunissa......vielä lystimpää kun sähköt palaa takaisin mutta uuni ei suostu toimimaan ;)

Veljeni kakku. Aluksi piti tulla x-boxin ohjaimen muotoinen kakku, mutta muutin suunnitelmia veljen suostumuksella ajan puutteen takia + kaikissa kakuissa olisi ollut päällä marsipaani/sokerimassa... ^^'

Kaakaopohja, kostutus sitruunalla maustetulla sokerivedellä, välissä banaanipaloja ja taloussuklaasta tehty mousse. Päällä suklaakuorrutus taloussuklaasta, kuohukermasta ja voista. Oli hyvää ! :) Päällä koristevarastosta äkkiä napattu ruusu ja sokerimassasta ikä. En ottanut paljon kuvia koska reunat olivat hieman rosoiset (eli eivät kuvauskelpoiset...) enkä tiennyt miten päin täsä olisi ottanut kuvia..heh :D

Tässä rakkaan siskoni kakku :) Pohja tavallinen, kostutus sokerivedellä jossa vadelma-aromia, välissä vadelmamuska+vadelmahillo-sekoitus ja valkosuklaamousse. Päällä kreemi ja Odensen mansikan makuinen marsipaani. Tämän kanssa kävi niin että marsipaani ei ollut tarpeeksi iso peittämään koko kakkua ja se että oli niin tuoretta ja tahmaista että en saanut sitä enää kovin nätisti reunoilta. Joten ratkaisin asian laittamalla sokerimassanauhan kiertämään reunaa. Korkokenkä on nopea kyhäelmä, ruusut sokerimassaa ja spritsaukset valkosuklaata. Katsokaa myös kuinka ihanasti täyte sopii kuorrutuksen kanssa hyvin yhteen! :DD Myös taivaallisen makuista!

Oma kakkuni <3 Kaakaopohja, kostutus vadelma-aromilla maustetulla sokerivedellä, välissä tuoreita mansikoita ja vadelma-jogurttisuklaasta tehty mousse. Osan suklaasta pilkoin ja osan rouhin sekaan. Päällä kreemi ja sokerimassan+marsipaanin sekoitus. Koristeet sokerimassaa ja spritsaukset valkosuklaata. Spritsaukset oli tarkoitus tehdä mustalla pikeerillä mutta en jaksanut enää yhdeltä yöllä alkaa sitä vain omaan kakkuuni väsäämään.... näkyy nuo kuviot vaan vähän huonosti :D Ruusujen lehdissä muuten hopeakimalletta mutta ei näy kuvissa hirveästi :( Se oli ihan näköistä. Muistuttaa kuuten hieman mielestäni hääkakkua ulkomuodolta.. :) ja oli tämäkin tosi hyvää!